iso

Μαρτυρίες Ασθενών

Σας είμαι ευγνώμων για ότι κάνατε για μένα...

Κε Πάντο,< <ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ>> Σας είμαι ευγνώμων για ό,τι κάνατε σε μένα. Μου χαρίσατε δυο χαριτωμένα μωρά που είναι ήδη ενός έτους και υγιή και μου δώσατε μεγάλη χαρά.Η δύναμη του Θεού, της Παναγίας και του Αγίου Νεκταρίου μου έδωσαν φώτιση να αποταθώ σε σας. Η ζωή μου άλλαξε ριζικά. Σας στέλνω και μια φωτογραφία τους λίγη ώρα πριν βαφτιστούν στον Άγιο Νεκτάριο που πάντα τα είχα ταμένα.Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να εκφραστώ περισσότερο γιατί είμαι πολύ συγκινημένη και δεν μπορώ να συνεχίσω

ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
<<Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ>>

Είναι πολύ φτωχά τα λόγια για να εκφράσουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε...

Αξιότιμε δρ Πάντο

Είναι πολύ φτωχά τα λόγια για να εκφράσουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε και βιώνουμε μεγαλώνοντας το παιδί που χάρη στη δική σας βοήθεια φέραμε στον κόσμο. Η σύλληψη αυτού του κοριτσιού έγινε με την πρώτη προσπάθεια,η γέννηση της πραγματοποιήθηκε και ονομάστηκε ------.Είναι αλήθεια ότι νιώθουμε τυχεροί και ευτυχισμένοι αφού ζούμε ένα υπέροχο όνειρο.

Ο ελάχιστος τρόπος λοιπόν,για να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας είναι να σας δώσουμε μέσα από την καρδιά μας την εικόνα αυτή,αγιογραφημένη από τη θεία της μικρούλας μας.Η μεγαλύτερη ευχή μας είναι να βοηθήσετε όσα περισσότερα ζευγάρια είναι δυνατό με σύμμαχό σας την γνώση,την πίστη και την ελπίδα για την επίτευξη των στόχων σας.

Να είστε πάντα υιής εσείς,η οικογένειά σας και όλο το προσωπικό της κλινικής σας.

Με βαθειά εκτίμηση
Γ. Σ.
Φ. Μ.

εδώ και ένα χρόνο που κρατώ αγκαλιά τα διδυμάκια μου δεν υπάρχει μέρα που να μην σας σκέφτομαι...

Aυστραλία

Αγαπητέ μου κύριε Πάντο, εδώ και ένα χρόνο που κρατώ αγκαλιά τα διδυμάκια μου δεν υπάρχει μέρα που να μην σας σκέφτομαι.Και δεν είμαι μόνο εγώ, είμαστε μια ολόκληρη οικογένεια που καθημερινά συζητάμε πόσο τυχεροί είμαστε που μας έστειλαν σε σας.Για όλους μας πλέον αποτελείτε μέλος της οικογένειάς μας,. Δώσατε νόημα στη ζωή μας,δώσατε πραγατική ζωή στο σπίτι μας.Μετά από ταλαιπωρία 10 ετών ο Θεός σας έστειλε στο δρόμο μας και δεν ξέρουμε πως να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τα λατρεμένα παιδάκια που μας χαρίσατε.

Τον επόμενο μήνα βαφτίζουμε τα αγγελούδια μας και θα θέλαμε πολύ να είστε μαζί μας. Αν λοιπόν σας επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σας, για μας θα ήταν τιμή και χαρά να σας φιλοξενήσουμε και εσάς και την οικογένειά σας. Άλλωστε είναι πολλοί εδώ που θέλουν να σας δουν αφού απ όσο ξέρουμε τους βοηθήσατε και αυτούς να αποκτήσουν τα παιδιά τους.

Κ.Ρ-N.S

ευχαριστούμε τον θεό και εσάς, μαζί με το επιστημονικό επιτελείο σας...

AΘΗΝΑ

Καλή σας μέρα!!

Με αυτή την επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε όλα τα θετικά συναισθήματα που βγαίνουν πηγαία από μέσα μας προς τον ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ <<ΓΕΝΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ>>.
Είναι για μας η μεγαλύτερη χαρά που αυτή τη στιγμή κρατάμε στα χέρια μας τον γιό μας που μετά από τόσο κόπο, θέληση, προσευχές μας βοηθήσατε με όλα τα μέσα που διαθέτετε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΣΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΣ

που αξιωθήκαμε να ζήσουμε το θαύμα της ζωής μετά από 7 ολόκληρα χρόνια αγωνίας και θεληματικής υπομονής από αποτυχημένες προσπάθειες εδώ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,και το εκφράζουμε από τα βάθη της ψυχής μας πολύ λίγο το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια σας να αποκτήσουμε το πρώτο μας τέκνο το οποίο γεννήθηκε στο μαιευτήριο ΕΛΕΝΑ.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ,ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΕΚΝΟ.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Γ. Ε. Γ.

δίχως εσάς θα ήταν απίθανο να υπήρχε αυτή η επιτυχία από την πρώτη κιόλας προσπάθεια...

Κ.Πάντο,

θα θέλαμε εκ βάθους καρδιάς να ευχαριστήσουμε εσάς και τους συνεργάτες σας για τον επαγγελματισμό με τον οποίο στηρίξατε την προσπάθειά μας να γίνουμε γονείς.Κατανοούμε απόλυτα ότι δίχως εσάς θα ήταν απίθανο να υπήρχε αυτή η επιτυχία από την πρώτη κιόλας προσπάθεια.

Ο τοκετός έλαβε χώρα στις ------- στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο -----

Θα θέλαμε κ.Πάντο να ευχηθούμε κάθε επιτυχία σε σας και την ομάδα σας. Η σημασία του έργου σας και η χαρά που προσφέρετε στους συνανθρώπους σας είναι εξαιτετικά δύσκολο να αποτυπωθούν σε ένα κομμάτι χαρτί. Ελπίζουμε να μπορέσετε να συνεχίσετε το έργο σας με τον ίδιο επαγγελματισμο και ευσυνειδησία βοηθώντας ζευγάρια με προβλήματα υπογονιμότητας.Ζευγάρια τόσο από την Αθήνα όσο και από την επαρχία (όπου η κατάσταση είναι πιο προβληματική).

Με ευγνωμοσύνη
Π. Σ.
Γ. Κ.